fbpx

Het begin

Ticketapp kent haar oorsprong op het party eiland Mallorca. De behoefte om ticketverkoop te digitaliseren en overzicht over de verkoop van ticketverkopers op straat te krijgen was zodanig groot dat we in samenwerking met verschillende clubeigenaren en eventpromoters de koppen bij elkaar gestoken hebben om na te denken over een digitale oplossing.

Na jarenlange doorontwikkeling en optimalisatie en inmiddels tienduizenden tickets verder is Ticketapp niet meer weg te denken op de stranden en boulevards van verschillende vakantiebestemmingen.

Verkoop via een applicatie

Via onze handige offline Ticketapp (iOS & Android) krijgen ticketverkopers de mogelijkheid om tickets te verkopen aan toeristen. Deze sales worden digitaal en real time geregistreerd zodat het management via ons online dashboard op elk moment van de dag voorraadbeheer en verkoopdata in kan zien. Hierdoor verlies je nooit het overzicht en bespaar je enorm veel tijd tussen verschillende aanbieders van evenementen om te kijken of er nog kaarten beschikbaar zijn.

Beheer verkoopkanalen

Met Ticketapp is het mogelijk om voor verschillende locaties met verschillende teams en partners gezamenlijk tickets te verkopen. Er zijn meerdere rollen binnen ons systeem zoals, teamleader, locatiemanager, bedrijfsmanager, ticketverkoper en scanner. Elke rol komt met haar eigen functionaliteiten waardoor je op een gemakkelijke manier je hele bedrijf kunt managen.

Ook verkopen?

Maak jij gebruik van ticketverkopers of wil je graag gebruik maken van ticketverkopers voor jouw evenementen op vakantiebestemmingen? Wacht niet langer en neem contact met ons op! Wij werken nauw samen met verschillende organisaties waardoor het opzetten van jouw eigen ticketteam in een mum van tijd geregeld is!